dijous, 30 d’abril de 2009

Parèntesi

Després d'aquest parell de mesos dedicada a "l'ampliació" familiar, torno a obrir el blog perquè amb unes eleccions europees en marxa hi ha molt a fer (o a dir).
Disculpeu tots aquells que durant tants dies us heu trobat amb el mateix últim post.
De moment, us recomano dos webs.
El primer és una iniciativa de la Fundació Catalunya-Europa inspirada en el You Choose'08 que You Tube i la CNN van posar en marxa per a les eleccions presidencials del 2008 als Etats Units. Entreu-hi si voleu adreçar preguntes en vídeo o text als candidats de totes les forces polítiques catalanes al Parlament Europeu.
L'altre web és obra de Miquel Català, el jove que ja va posar el Parlament Europeu contra les cordes fins aconseguir una versió oficial del web de l'Eurocambra en català. Ara ha presentat, amb el suport dels eurodiputats Maria Badia i Raül Romeva i del candidat, Ramon Tremosa, un nou portal per demanar l'oficialitat del català a la Unió Europea. Les adhesions que es recullin a través de la xarxa es volen fer arribar al govern espanyol coincidint amb la seva presidència de torn de la UE, el primer semestre del 2010.